« vorige
 

Carola Wijnands

Senior Project Management Officer
Carola is een gedreven Projectondersteuner met een brede ervaring uit verschillende projecten. In haar rol als Project Management Officer of als deelprojectleider is zij een pro-actieve duizendpoot die snel overzicht heeft, goed is in het scheppen van orde in de chaos, en die zelfstandig plannen omzet in acties.
 

Termen die Carola kenmerken: service gericht, communicatief sterk, commercieel, ambitieus, loyaal, zelf starter, ambitieus, pro-actief, motiverend en met een sterk gevoel voor humor. Haar instelling is altijd positief en zij heeft een groot doorzettingsvermogen. Samenwerken met gemotiveerde collega’s geeft haar energie, zij haalt een kick uit het halen van strakke deadlines.

De kracht van Carola ligt in het bewaken van strak uitgevoerde processen, waarbij het erop aankomt iedereen mee te krijgen, dwars door de organisatie heen. Zij is de olie in de machine die projecten en afdelingen glad laat functioneren vanuit haar plek in de tweede lijn als rechterhand van de leiding.

Gedurende het laatste project heeft zij ervaring opgedaan als toetscoördinator binnen het contractbeheersteam dat werkt onder Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB).

Projecten

Diverse projecten binnen Rijkswaterstaat Data-ICT-Dienst
Fortress Participations
Nitak Consultancy
MeerServices Automatisering

Overige vaardigheden

Prince2 Foundation
Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB)

Pakketervaring

MS Office, MS Visio, MS Project, MS Sharepoint, Mindmanager, SAP financieel, SAP inkoopdossier.Verstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?