Projecten van Project Support Office

« vorige   volgende »
 

Instituut voor Muziek Management Educatie & Research

Het IMMER levert in samenwerking met de Fontys Rockacademy diverse korte opleidingen. De korte opleidingen zijn een initiatief van Buma Cultuur en worden financieel ondersteund door de Norma. Daarnaast hebben vele organisaties uit de professionele industrie zich verbonden verklaard met het initiatief waaronder het NPI, NTB, Buma/Stemra en de Sena.

Deze korte opleidingen verschillen van accenten en worden bepaald door de behoefte van de studenten en de markt. Hierdoor heeft het IMMER te maken met piekbelastingen en hanteert een projectmatige aanpak. Ieder korte opleiding die door het IMMER georganiseerd wordt is immers uniek.

Project Support Office ondersteunt het IMMER gedurende de piekbelastingen. Voor de uitvoering van een korte opleidingen komen veel eenmalige werkzaamheden kijken zoals o.a. het verzorgen van de facturatie en de admnistratie, het verzenden van mailings, het bijhouden van de database, het uitwerken van presentaties, het up-to-date houden van de site en verzorgen van persberichten en contacten.

Door de ervaren projectmedewerkers van Project Support Office, kunnen zij snel inspringen in willekeurig project en uitgebreide ondersteuning bieden binnen de faciliteiten van de projectomgeving.

Zie ook  www.muziekmanagement.nlVerstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?